peste prajit cu faina de malai
Peste prajit cu faina de malai
Ingrediente:
- 1kg peste(eu am folosit merluciu)
- 200g faina de malai
- sare
- piper
- ulei pentru prajit
Mod de preparare:
- Se condimenteaza pestele cu sare si piper(eu am folosit file de merluciu, dar se poate folosi orice peste doriti).
- Uleiul se pune la incins intr-o tigaie
- Pestele se trece prin faina de malai si se pune la prajit in uleiul incins pana ce acesta se rumeneste(maxim 5 minute pe prima parte si 2 minute pe cealalta),
- Se scoate pe un prosop de hartie pentru a se scurge excesul de grasime.
- Se serveste cu mamaliguta si cu mujdei de usturoi http://haidetisabucatarim.blogspot.com.es/2015/11/mujdei-de-usturoi-cu-pasta-de-tomate.html
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu