marți, 3 noiembrie 2015

peste prajit cu faina de malai

                          Peste prajit cu faina de malai



Ingrediente:

  • 1kg peste(eu am folosit merluciu)
  • 200g faina de malai 
  • sare
  • piper 
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare:

  1. Se condimenteaza pestele cu sare si piper(eu am folosit file de merluciu, dar se poate folosi orice peste doriti).
  2. Uleiul se pune la incins intr-o tigaie
  3. Pestele se trece prin faina de malai si se pune la prajit in uleiul incins pana ce acesta se rumeneste(maxim 5 minute pe prima parte si 2 minute pe cealalta),


  4. Se scoate pe un prosop de hartie pentru a se scurge excesul de grasime.
  5. Se serveste cu mamaliguta si cu mujdei de usturoi http://haidetisabucatarim.blogspot.com.es/2015/11/mujdei-de-usturoi-cu-pasta-de-tomate.html







                                                                        Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu