Beijinhos de cocos
Ingrediente:
- 1 cutie de lapte condensat(aproximativ 400 de grame)
- 1 lingura de unt(20 grame)
- 200 de grame nuca de cocos
- cuisoare pentru decor
Mod de preparare:
Beijinhos de cocos ,de asemenea,cunoscut si sub numele de brigadeiro sau saruturi de nuca de cocos,se prepara in acelasi mod ca si Brigadeiro anterior(reteta aici
http://haidetisabucatarim.blogspot.com.es/2016/10/brigadeiro-este-un-dulce-tipic-din.html),si anume:
- Adaugam toate ingredientele intro cratita si se fierbe la foc mediu timp de 10 minute,amestecand contiuu,pentru a nu se arde.
|
1 |
|
2 |
|
3 |
- Cu toate acestea,in aceasta reteta este nevoie sa lasati ceva cocos deoparte pentru a decora fiecare beijinho la sfarsit(de cele 200 de grame lasati aproximativ 3 linguri deoparte).
- Cand amestecul se desprinde usor de pe peretii cratitei, se pune intr.un bol de ceramica sau sticla(pentru a se raci mai repede) si se da la frigider pentru aproximativ o ora pentru a se raci.
|
1 |
|
2 |
- Scoatem compozitia din frigider,formam bomboane de marimea dorita,le tavalim prin nuca de cocos pastrata si le punem in hartiute pentru bomboane.
- Le pastram la frigider si le scoatem cu 15 minute inainte de servire.
- Daca doriti puteti decora fiecare beijinho cu cuisoare.
Pofta buna!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu