vineri, 14 octombrie 2016

beijinhos de cocos

                 

                                    Beijinhos de cocos



Ingrediente:

  • 1 cutie de lapte condensat(aproximativ 400 de grame)
  • 1 lingura de unt(20 grame)
  • 200 de grame nuca de cocos
  • cuisoare pentru decor
Mod de preparare:

Beijinhos de cocos ,de asemenea,cunoscut si sub numele de brigadeiro sau saruturi de nuca de cocos,se prepara in acelasi mod ca si Brigadeiro anterior(reteta aici  

http://haidetisabucatarim.blogspot.com.es/2016/10/brigadeiro-este-un-dulce-tipic-din.html),si anume:

  1.  Adaugam toate ingredientele intro cratita si se fierbe la foc mediu timp de 10 minute,amestecand contiuu,pentru  a nu se arde.
    1
    2


    3

  2. Cu toate acestea,in aceasta reteta este nevoie sa lasati ceva cocos deoparte pentru a decora fiecare beijinho la sfarsit(de cele 200 de grame lasati aproximativ 3 linguri deoparte).
  3. Cand amestecul se desprinde usor de pe peretii cratitei, se pune intr.un bol de ceramica sau sticla(pentru a se raci mai repede) si se da la frigider pentru aproximativ o ora pentru a se raci.
    1
    2

  4. Scoatem compozitia din frigider,formam bomboane de marimea dorita,le tavalim prin nuca de cocos pastrata si le punem in hartiute pentru bomboane.


  5. Le pastram la frigider si le scoatem cu 15 minute inainte de servire.
  6. Daca doriti puteti decora fiecare beijinho cu cuisoare.





                                                                                              Pofta buna!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu