CHOCO-BANANA CU CROCANT DE MIGDALE
Ingrediente:
-5 banane
-150 g ciocolata neagra
-100 g cracant de migdale
-bete de inghetata
Mod de preparare:
Pentru inceput vom topi ciocolata pe baie de aburi.
In continuare introducem bananele in ciocolata topita si cu ajutorul unei linguri o imbracam toata in ciocolata.Cand toata banana este imbracata cu ciocolata scuturam usor pentru a curge excesul de ciocolata.Presaram pe deasupra cu crocant de migdale(puteti folosi si nuca de cocos sau crocant de alune de padure) si lasam sa se intareasca ciocolata.
POFTA BUNA
Bananele in amestec cu ciocolata au un gust foarte bun presarate cu migdale la urma sint si crocante si gustul foarte interesant
RăspundețiȘtergereBananele in amestec cu ciocolata au un gust foarte bun presarate cu migdale la urma sint si crocante si gustul foarte interesant
RăspundețiȘtergere