joi, 14 mai 2015

Choco-banana cu crocant de migdale

            CHOCO-BANANA CU CROCANT DE MIGDALE





Ingrediente:

    -5 banane
    -150 g ciocolata neagra
    -100 g cracant de migdale
    -bete de inghetata

Mod de preparare:

    Pentru inceput vom topi ciocolata pe baie de aburi.



   Cand ciocolata s-a topit curatam bananele si le taiem in jumatate sau in bucati potrivite(depinde cat de mari sunt).Luam un bat de inghetata si il introducem la baza bananei cu grija sa nu se rupa.



   In continuare introducem bananele in ciocolata topita si cu ajutorul unei linguri o imbracam toata in ciocolata.Cand toata banana este imbracata cu ciocolata scuturam usor pentru a curge excesul de ciocolata.Presaram pe deasupra cu crocant de migdale(puteti folosi si nuca de cocos sau crocant de alune de padure) si lasam sa se intareasca ciocolata.







                                                                                                         POFTA BUNA



                                                                                                                                                                                                                                                               



2 comentarii:

  1. Bananele in amestec cu ciocolata au un gust foarte bun presarate cu migdale la urma sint si crocante si gustul foarte interesant

    RăspundețiȘtergere
  2. Bananele in amestec cu ciocolata au un gust foarte bun presarate cu migdale la urma sint si crocante si gustul foarte interesant

    RăspundețiȘtergere