vineri, 14 octombrie 2016

Brigadeiro cu migdale



                                Brigadeiro cu migdale



Ingrediente:

  • 200 de grame migdale tocate
  • 1 cutie de lapte condensat(aproximativ 400 de grame)
  • 6 linguri de pudra de cacao
  • 3 linguri de unt

Mod de preparare:

  1. Punem laptele condensat,untul si cacaoa intr-o cratita si se pune pe foc mediu pentru 10 minute,amestecand continuu.Cand ajungeti la 5 minute de gatit,puneti o jumatate de cana de migdale tocate si amestecati.


    1
    2


    3
    4


  2. Cand amestecul se desprinde de pe cratita,luati de pe foc,puneti amestecul intr-un vas de ceramica sau sticla(pentru a se raci mai repede) si dati la frigider pentru aproximativ o ora pentru a se raci.

  3. Ungeti mainile cu unt (pentru a nu se lipi compozitia de maini)si formati bomboane de dimensiunea dorita,apoi treceti-le prin migdale tocate.In cele din urma,asezati-le in forme de hartie.



  4. Se pastreaza la frigider si se scot cu 15 minute inainte de servire.












                                                                    Pofta buna!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu